Lördag 21/5 2011

Lättnad, lycka :D

Tänka sig att jag kunde lära mig glida på bananskal och inte bara snubbla :P Får väl se hur länge jag lyckas hålla ballansen bara, men jag hoppas ett tag iaf ;)

För ja gott folk jag har fått ett säsongs jobb nu! Woho! Kommer att arbete på Gröna Lund som tivolivärd, jobbar i nu läget inte så mycke, men kan förhoppningsvis bli mer under sommaren, om jag har lite mer tur ;)
Men ja, jag börjar den 2a juni så jag får vila en dag. Slutar ju på hunddagis den 31 maj (känns konstigt). Jag har bara 7 dagar kvar på hunddagis :O *hjälp* Väldigt skönt, men väldigt läskigt!

Så ja, sommaren verkar ha löst sig, stenarna jag bar på behöver jag inte längre bära. Känns mycket bra måste jag säga. Och så blir det eget till hösten, har nu 4,5 hund :P Den halva det är Cs hund, hon ska skaffa hund! :D Den ska bara födas oxå, men det kommer gå bra. Här på Kungsholmen håller vi alla tummar, tassar och tår!

Så nu är det fullt ös som gäller. Hundarna ska jag oxå försöka komma på banan med. Spårkursen började i onsdags och Joy var jätte duktig. När hon hamnar av spår är hon jätte duktig på att hitta tillbaka. Så ja det här ska vi försöka satsa på ;) 

Igår åkte Ronja med mamma till landet i 2 veckor, så nu slipper hon åka tillbaka till dagiset och jag har två veckor själv med Joy. Så nu ska jag försöka köra stenhårt med henne, försöka forma henne och verkligen lägga ner tid på det. Och det är så mycket lättare när man bara har en :P Så ja, jag hoppas det går bra.

Så japps, games on ;)

RSS 2.0