Söndag 6/5 2011

Ja herre gud jag säger då de.

Man vet ju att man lever i alla fall :P

Jag har nu jobbat två dagar på Grönan, fick inte vila en dag emellan dagis och Grönan dock. Var på utbildning på onsdagen, den allmäna attraktions utbildningen och sedan stannade jag kvar och lärde mig att köra Bläckfisken, så nu väntar jag bara på att en servicechef ska komma och köra upp mig :) Så det är ju kul.

Har jobbat på Bläckfisken båda dagarna, har jobbat mellan 11.45 - 23.00, den sista timmen har jag dock varit på Blå tåget. Men det är full fart. Jag har träningsvärk som bara den. Har även lyckats bränna mig i solen, så måste inhandla lite solskydd idag.

Nästa vecka blir en tuff vecka, är ledig imorgon måndag men sen jobbar jag och är ledig först nästa måndag igen :P Så 6 dagar på raken, hoppas jag överlever ;) Ne men det är hemskt kul ändå faktiskt, tufft men kul!

Ska försöka se om vi kan få in spårkursen oxå, vi har en gång kvar. Så måste kolla med I om hon kan imorgon eller hur vi ska göra med de. Men det löser sig förhoppningsvis oxå.

På måndag kväll eller tisdag så flyttar jag hem till föräldrarna oxå, lättare att bo där med hundarna än här i stan, då kan jag få lite hjälp med dom sista rundan när jag fortfarande jobbar. Så det blir nog bra, måste bara lista ut var jag ska sova eftersom min kära bror tagit över mig rum för tillfället ;)

Kommer bli en lite konstig sommar, men förhoppningsvis en väldans kul och spännande :)
Vi kanske ses på Grönan i sommar ;) Ha de gött!

RSS 2.0